diumenge, 20 de gener del 2008

El NO-DO del govern


Divendres de la setmana passada vam celebrar el primer ple de l’any 2008, un ple en que es va tornar a evidenciar l’esperit de revenja de l’equip de govern, no només dels seus regidors sinó també del sector més hooligan que els dona suport. Em refereixo a l’article que va aparèixer aquella mateixa nit al web de TxA on es descriu el ple com si es tractés d’un combat de boxa, amb guanyadors i perdedors, i amb la descripció d’alguns “cops noquejants”.

A part de les mentides de l’article, llegint-lo jo vaig tenir la sensació que no vaig estar en aquell ple, i de l’ensabonament cap els seus líders, l’article està fet des d’una perspectiva tan poc democràtica que fins i tot acaba desitjant l’eliminació física dels seus oponents, com en les èpoques en que el mitjà de comunicació públic era el NODO.

És preocupant que un partit polític (que té forma d’agrupació d’electors) tingui entre els seus membres persones que siguin capaces de distorsionar tant la realitat i persones que tinguin tan poc esperit democràtic, crec que s’haurien de replantejar això de TOTS, segur que hi caben “tots” en un partit polític o només aquells que tinguin clar el que vol dir democràcia, convivència i diàleg?

D’altra banda, també és preocupant que en la mateixa web d’aquest partit hi hagi informacions municipals que no es troben a cap mitjà de comunicació públic de la vila ni al web ni en lloc més. Aquesta és la consideració que els hi mereixen els mitjans de comunicació públics que prioritzen els privats?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es una vergonya l'actuació d'alguns personatges de T x A, i concretament l'autor del reportatge de la seva web. Tinc entès que és l'Alfons Gonzàlez el "crac" informàtic que l'han contractat a dit i a més els hi fa la feina bruta de justificar i pregonar els seus actes. Transpua revenja i odi mentre els seus "principis" electorals parlaven de transparència, participació "un altre estil de fer política" ...

Anònim ha dit...

Només cal veure la "transparència" amb que utilitzen els mitjans, i el canvi que s'ha produit a TVA, fidel seguidora de l'interés de l'alcalde i de la sra. Boba.
Serà veritat que el que importa és manar i no com manar?
Veurem una manera de fer que tingui a veure amb el servei al poble i no amb el servir-se del poble?
Amb aquests reis de la manipulació ho dubto molt.