dissabte, 14 de juny del 2008

Al cap d’un any: (?)


L’interrogant del títol vol ser el símbol que expressa el balanç del primer any d’aquest govern: un govern que no sap on va, un govern sense objectius, un govern decebedor, per què... on és el projecte de Can Doro? No és curiós que un partit que va ser tant bel·ligerant amb el projecte de l’anterior govern, en un any no hagi estat capaç de construir un projecte alternatiu que se suposava que tenien?
No és decebedor que ara que governen és vulguin vendre la Velcro, equipament públic, per a fer-hi habitatges privats? Van córrer a esborrar del Pla Director de Promoció Econòmica tota menció als equipaments comercials projectats a la Velcro, i ara no tenen projecte comercial per a la vila, això si, que hi facin pisos!!
No és decebedor que aprovin un pressupost amb la oposició de tothom i s’entestin a mantenir-lo i cinc mesos després l’hagin de corregir per que sigui viable? No és decebedor que els únics projectes que estan duent a terme siguin els que han heretat del govern anterior? No es decebedor que destrueixin el patrimoni natural, i no siguin capaços de trobar terrenys per fer-hi equipaments? Es normal que utilitzin els arguments de la revisió del Pla d’Urbanisme que també van combatre de forma bel·ligerant per a fer l’al·legació al projecte de l’ARE al Cros? Per cert, tindrem algun dia la revisió del Pla d’Urbanisme, o l’urbanisme el continuaran decidint els quatre de sempre?
Al cap d’un any de les eleccions, aquest govern ha dilapidat tota la confiança que els argentonins i argentonines havien dipositat en ells per que Argentona fos millor, l’objectiu de tothom, però ara Argentona no es millor, ara la nostra vila camina erràtica cap a un destí impredictible, sense il·lusió ni perspectives ni projectes de futur.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

un año de un gobierno que se esfuerza,no será nunca tan decepcionante cómo los ocho años vuestros que fueron patéticos, decepcionantes nó solo a los valores de gobierno , si nó a una pésima demostració de prepotencia y pérdida de ideales socialistas, el pueblo no és invécil cómo vosotros pensaís estar convencidos,ya tuvísteis vuestra oportunidad y los resultados estuvieron a la vista , ¿a quién queréis engañar? dais pena , si alguien os vota todavía és porque no hay un partido de izquierda que dé la talla y por no votar al, pp, pero nó por méritos vuestros ,tu punto de vista antes expresado nó és el del pueblo ,ése ya se dió en las urnas,no insistas, no tenéis nada que hacer,no hables por todo un pueblo,, eso és ser dictador ,mejor te preocupas en hacer una oposición constructiva ,que és lo que quiere la ciudadanía, deja ya la crítica ociosa que és lo único que sabéis hacer y os ponéis a trabajar para que el pueblo mejore ,si de verdad os interesa el pueblo y su gente,el pueblo no olvida jamás, más alternativas y menos venganza por el poder,qué és lo único que os preocupa,creo que nó tenéis ni idea de lo que el pueblo espera de vosotros,és por eso que estáis en la oposición. a veces me pregunto si nó procurásteis perder las elecciones porque savíais cómo dejábais el ayuntamiento,destrozado, no hechéis ahora la culpa a los que gobiernan el pueblo esperando cada segundo su derrota ,preocupados más por recuperar el ayuntamiento que por el pueblo y su gente.a ver si bajas a la ciudadanía y preguntas a todos y dejas de escuchar solo a los que te regalan los oídos,quizás te sorprenda lo que pensamos.

Salvador Casas ha dit...

Benvolgut anònim,
Tot el que dic en aquest article, és obviament el que jo penso, i només jo, és un bloc personal que serveix per expressar-me públicament.
En cap cas he opinat en nom d'Argentona, ni ara ni mai, no trobarà enlloc cap referència a que jo em posi a la boca l'opinió dels vilatans, per a mi això és sagrat, cosa que vostè si que ha fet, i sobretot el partit a qui vostè dona suport.
Que no li agradi el que penso, forma part de l'essència de la democràcia, per això existeixen diversos partits representant les diverses veus que sobre un mateix tema hi pot haver.
Jo he de respectar el que vostè pensa de la mateixa manera que vostè hauria de respectar la meva opinió.
Em preocupa que li molesti que parli, que vostè expressi d'aquesta manera tan directe que prefereix que jo no opini, sembla com si no acabés de pair bé alguna cosa, o és que no té arguments per rebatre el que dic? Jo li he ofert un espai per opinar sobre el que penso i vostè l'utilitza no per replicar o per corregir, l'utilitza per demanar-me que calli.
La intol·lerància que vostè demostra, m'esperona a continuar treballant per Argentona, per la democràcia i contra tots els totalitarismes.
De tota manera gràcies per opinar.

Anònim ha dit...

Benvolgut/da,

Avui s’ha aprovat la “Directiva del retorno, també coneguda com Directiva de la Vergonya. Entre altres coses, amb aquesta directiva es pot retenir a una persona durant 3 anys per haver creuat una frontera. La gran majoria de parlamentaris socialistes europeus hi ha votat en contra. En canvi, tots els diputats del PSOE menys dos hi ha votat a favor. Com a votant socialista m’agradaria saber la seva posició al respecte i, en cas que hi estigui en contra, quines han estat les seves actuacions per fer sentir i defensar la seva posició dins del partit socialista.

Cordialment,

Jordi Martinez

Anònim ha dit...

AL MENSAJE ANTERIOR..LÉETE EL ARTÍCULO QUE HAY EN KAOSENLARET.NET EL PACTO DE SILENCIO EN LA TRANSICIÓN Y SABRÁS QUÉ ÉS EL PARTIDO SOLCIALISTA QUE TENEMOS HOY DIA........¡A QUIÉN QUIEREN ANGAÑAR? ¿HA SE ME OLVIDABA ¿PODRÍA CONTESTAR TAMBIÉN SEÑOR CASAS, QUÉ OPINA SOBRE LA LEY DE MEMORIA HISTÓRICA? SIN REVISIÓN DE JUICIOS ? CONDENAS ? Y SIN UNA ...COMISIÓN DE LA VERDAD? CÓMO SE HIZO CON LOS DESAPARECIDOS Y ASESINADOS HASTA.... EN SUDÁFRICA?. PENOSO ESPECTÁCULO DE LOS SOCIALISTAS EN ESTE PAÍS. ÉS PATÉTICO, PRODUCE ASCO.

Anònim ha dit...

Esto pasa porque los que están en el PSOE ahora prefieren defender a las ballenas antes que a los obreros.