dimecres, 27 de juny del 2007

El Cros d'enhorabona


Avui hem rebut una molt bona notícia, el Departament de Política Territorial de la Generalitat de Catalunya ha aprovat subvencionar el projecte de millora integral del barri del Cros en el marc de la Llei de Barris.

Aquest projecte el vam presentar en les dues convocatòries precedents sense tenir èxit, enguany el vam tornar a presentar i finalment s’ha aconseguit.

El projecte té un pressupost total de 1,6 milions d’euros, i ha estat subvencionat en un 50%, per tant la Generalitat aportarà 800.000 euros i la resta ho ha d’aportar el mateix ajuntament.

Des d’aquí, vull felicitar a tots els veïns i veïnes del barri, destinataris d’una inversió milionària per millorar les condicions de vida, no només a nivell físic i estructural sinó també en projectes de millora social (integració, formació, ocupació entre d’altres).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

En què s'invertirà aquesta inversió ?

Salvador Casas ha dit...

El projecte contempla diverses accions, unes, la majoria, de millora infraestructural (clavegueram, zones verdes, etc) i d'altres enfocades a millorar la cohesió social del barri.
El PSC hem convocat una reunió amb tots els veïns que vulguin venir per explicar el projecte i el paper que tindrem els socialistes en el seu desenvolupament ara que estem a l'oposició. Si pots venir, m'agradaria saludar-te, la reunió serà el dimarts 10 de juliol a les vuit del vespre al local de l'AVV.

Anònim ha dit...

La setmana vinent serè de vacances (no fora, nomès descanso del treball), així que suposo que sí podrè passar-me.

Salut!