diumenge, 18 de febrer del 2007

CIU no té programa!!


Hem acabat una setmana amb poques notícies que hagin sortit de l’ajuntament,si però que n’hem tingut de caràcter més polític, com el debat a la TV de Mataró sobre el planejament urbanístic amb la participació de representants de cada grup municipal. Un debat que, més enllà de les discrepàncies sobre el seu contingut, es va tornar a evidenciar la voluntat de diàleg per part dels representants dels grups del govern municipal.

L’altra va ser la presentació de la candidatura convergent, en aquesta presentació, jo no hi vaig poder anar, només se que van estar acompanyats per Felip Puig, personatge del qual no recordem amb alegria el seu pas per l’Ajuntament d’Argentona com a assessor urbanístic. En aquella època es van prendre algunes decisions que costaran molts calers a les nostres butxaques... Tret d’això, i encuriosit per saber qui més hi haurà en la seva llista, he entrat al seu espai web, i tampoc, l’última notícia està més que caducada (no tant pel temps que fa, que déu-n’hi-dó, sinó pel mateix contingut) igual que la llista que hi apareix. Avorrit, he clicat a l’opció de “baixa’t el programa” i ... m’ho temia, NO EN TENEN!!

Al mateix dia, i quasi a la mateixa hora, Argentona es preparava per gaudir dels actes de carnaval, correfoc per acompanyar l’arribada del rei carnestoltes i el seu temut pregó i un bon ball per fer passar el fred que no va fer.

Per altra banda, la setmana que comença, s’inicia amb una nova reunió del Consell Assessor del POUM, i el dimecres, ens visiten representants polítics i tècnics de les ciutats franceses de Pezenas i Girousens amb els quals estem parlant de futures col·laboracions amb el Museu del Càntir en el marc de l’euroregió.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Vador!

M'ha arribat la notícia de la teva candidatura.
Quina sort que tenen la gent d'Argentona, que et poden votar i tenir-te per alcalde!

Molta sort i força!!

Patri (SCVClot)

Anònim ha dit...

Benvolgut,


tu també penses, com Miquel Iceta, que l'autodeterminació és una collonada i que no és aplicable a Catalunya?

Moltes gràcies