dissabte, 22 de setembre del 2007

El projecte del Cros comença a caminar


Aquesta setmana s’ha triat la part associativa del consell de seguiment i avaluació del projecte de rehabilitació del Cros. Un consell que hauria de ser, almenys en la part argentonina, el portaveu del treball de grups de persones més amplis que amb les seves aportacions millorin les accions proposades al projecte.

Hi ha accions que per a les seves característiques hi ha poc marge per l’aportació, les que conformen els àmbits més tècnics com la construcció del clavegueram, en canvi n’hi ha d’altres que l’aportació del veïns en els seu disseny és imprescindible com en el cas de la remodelació de les places, qui millor que els seus usuaris quotidians per dir-nos a tots plegats com haurien de ser i que haurien de tenir per que siguin útils a les necessitats de tothom. El disseny de l’espai urbà necessita de manera ineludible la participació ciutadana, amb l’únic límit que el pressupostari pactat prèviament.

Si tenim clar que la funció del consell ha de ser aquest, el de recollir el treball de comissions ciutadanes per a la millora del projecte i n’ha de ser el portaveu, no entenem la distribució del membres que representen l’ajuntament en aquest consell, del cinc membres que li corresponen, el govern proposa que un sigui una tècnica municipal, amb això hi estem d’acord, però també proposen que dels quatre membres que queden, tres siguin del govern, i un de l’oposició, una proporció que entenem desmesurada, i que no reflecteix la diversitat de matisos que pot aportar la suma de sensibilitats que estem representats a l’ajuntament.

Una mostra més del doble llenguatge utilitzat pels partits que ens governen abans i després d’entrar al govern.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha una dita castellana que diu: Una cosa es predicar y otra dar trigo.
La llàstima és que per donar aquest "trigo" han demostrat la seva categoria personal tan petita que van instrumentar una campanya de tensió i malestar totalment inadecuada, encar que en tinguin rédit polític, per ara. També diuen "tal faràs tal trobaràs".

Anònim ha dit...

Si et sembla millor Vador, posem als 5 membres de l'oposició al consell i deixem fora als del govern. Segur que així hi trobaries més adequats tots els "matisos".

Salvador Casas ha dit...

Això, jo no ho he dit, ni ho diré mai!!
Crec que està mal repartit, i ho dic així.