dimecres, 6 de juny del 2007

Per fi CiU ja ha acabat de desfullar la margarita, després d'una setmana i mitja des que es van celebrar les eleccions, l'Armengol s'ha decidit a buscar el pacte amb Tots per Argentona.
Celebro que ja s'hagin decidit, i ho dic amb certa ironia, si per prendre una decisió que estava cantada han trigat tants dies a consumar-la, de fet nosaltres ja ho vam dir durant la campanya electoral, què passarà quan hàgin de prendre decissions importants per Argentona? Per exemple Can Doro, s'estaran quatre anys per decidir què hi faran?
De fet, tinc moltes ganes de veure quin programa de govern presenten, com es concreten les vagues propostes electorals que han fet uns i altres, com dialoguen amb la ciutadania i com dialoguen amb l'oposició.
Nosaltres anirem a l'oposició, i des d'allà farem una tasca de control al govern, lleial a la institució, crítica i responsable, i fidel al nostre programa, en tot cas, l'oposició que tindrà el nou govern no tindrà res a veure amb la que ells han exercit en els darrers quatre anys: de desgast constant i del no pel no.
Ara ja s'ha acabat la campanya, ara els partits que han exercit el populisme demagògic hauran de tocar de peus a terra i hauran de governar per a tothom, i fer propostes raonades, que es puguin explicar i sobretot que es puguin entendre.